22 September 2016

De resultaten van de pilot TOGETHER with DATA zijn op een bijzondere wijze gerapporteerd, namelijk in de vorm van een website. Kijk snel op www.togetherwithdata.nl voor onze bevindingen.

Website 

11 December 2015

De prijswinnaars die afgelopen dinsdag niet aanwezig konden zijn op de prijsuitreiking, krijgen de waardebonnen met de post toegestuurd. De postduif is onderweg. Veel plezier ermee en nogmaals bedankt voor jullie deelname.

10 December 2015

Dinsdagmiddag om 15:00u vond in Café 't Raedthuys, Grote Markt 6 in Hulst de prijsuitreiking plaats van het GPS Tracking onderzoek onderdeel van het project ‪#‎TOGETHERwithDATA‬ Hulst. Het was een erg geslaagde middag met blije prijswinnaars en met een blije opdrachtgever Ed Peerbolte (voorzitter Ondernemervereniging Hulst Vestingstad) en projectleider Dagmar Bisschops (TOGETHER) met de enthousiaste deelnemers aan het onderzoek. Nogmaals bedankt iedereen.

14 April 2015

TOGETHER is met 4 partners en TNO gestart met het pilot project "TOGETHER with DATA". In dit pilot project gaan we middels het integreren van data, ondernemers / winkelcentra / binnensteden helpen inzicht te krijgen en in te spelen op de behoeften van hun consumenten. Om zo weer aantrekkelijke locaties te creëren waar consumenten graag naar toe komen en verblijven.

Voor meer informatie kijk ook naar CVS paper: TOGETHER with DATA.

Wat doet Together nog meer ...

Dagmar Severens

Ik ben Dagmar Severens en werk inmiddels ruim 15 jaar met veel plezier en enthousiasme in de Parkeerwereld. 

Mijn eerste kennismaking met parkeren was in mijn job als marktanalist bij Q-Park. Aangezien dit zo goed beviel, besloot ik mijn carrière voort te zetten als parkeeradviseur bij Grontmij Parkconsult. Om mijn kennis en ervaring binnen het parkeervak nog verder te verbreden, ben ik vervolgens aan de slag gegaan als parkeeradviseur bij Spark.

Ik bleef echter dromen van iets moois voor mijzelf beginnen. Ik heb het voorrecht om mijn droom nu uit te laten komen in de vorm van TOGETHER, een Advies- en Onderzoeksbureau op het gebied van Parkeren & Mobiliteit.

Neem contact op